Voorwaarden webshop en website 

Door uw bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat. De Dietisten heeft het recht haar leverings- en/of betalingsvoorwaarden te wijzigen.

Betaalopdrachten voor de bank- en giro-instellingen zijn voor rekening en risico van degene die de opdracht tot betaling geeft. Als u artikelen ontvangt die u niet heeft besteld, dan dient u De Dietisten hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte te stellen.

Bezorgkosten

Voor de voorbereiding, verzending en bezorging van de producten betaalt u een bijdrage in de vorm van verzendkosten. Deze verzendkosten bedragen € 6,75 per verzending. Bij bestellingen boven de €100 betaalt u geen verzendkosten. Voor verzendingen naar het buitenland gelden afwijkende verzendtarieven.

Uit voorraad leverbaar / U krijgt altijd bericht

Alle producten zijn doorgaans uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel tijdelijk niet op voorraad is. In dat geval krijgt u daarvan, waar mogelijk binnen 24 uur bericht en houdt De Dietisten uw bestelling aan. Alle gemelde of vermelde leveringstermijnen zijn slechts een indicatie en kunnen dan ook niet leiden tot enig recht of aansprakelijkheid. Er worden door voorraadproblemen geen deelzendingen verstuurd. Indien een artikel niet binnen korte tijd geleverd kan worden en wij u geen goed alternatief kunnen bieden, wordt het betaalde bedrag van het artikel retourgeboekt.

Uw bestelling 14 dagen op zicht

Na het verstrijken van de zichttermijn van 14 dagen wordt de koopovereenkomst een feit, tenzij de goederen intussen in ongeschonden, ongebruikte en ongeopende staat op de door De Dietisten aangegeven wijze zijn teruggezonden. Gezien de aard van de producten (voedingsmiddelen) kunnen geopende verpakkingen en verse artikelen niet retour genomen worden. Voor retourzendingen verzoeken wij u telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen.
Indien tijdens het transport een artikel zodanig beschadigd is dat deze niet meer voor gebruik geschikt is, ontvangt u het betaalde bedrag van het betreffende artikel retour. Artikelen worden niet opnieuw verzonden in geval van beschadiging of bederf.
Frankeren retourzending

De kosten van het verzenden van retouren naar De Dietisten komen geheel voor uw eigen rekening, tenzij gezien de aard van uw klacht, anders overeengekomen. U dient u retouren te allen tijde voldoende te frankeren. Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden door ons NIET in ontvangst genomen en derhalve NIET gecrediteerd. Voor retourzendingen verzoeken wij u telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen. Verzendkosten worden niet geretourneerd. Voor bepaalde artikelen kan in de betreffende aanbieding de zichttermijn worden uitgesloten.

Uw persoonlijke gegevens

De Dietisten gebruikt de gegevens zoals door u opgegeven in het registratieformulier bij de bestelling. De Dietisten is niet aansprakelijk voor fouten in het verzendingsproces waaraan foutief opgegeven gegevens ten grondslag liggen.  

Uw persoonlijke gegevens worden niet doorgegeven aan derden. De Dietisten kan uw persoonlijke gegevens gebruiken om u op de hoogte te houden van interessante aanbiedingen.

Aansprakelijkheidsuitsluiting

De inhoud van deze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. De Dietisten kan echter geen garanties geven met betrekking tot de aard, juistheid of de inhoud van deze informatie. De Dietisten is niet aansprakelijk voor eventueel voorkomende onjuistheden of schade dan wel voor de gevolgen van het gebruik van de betreffende informatie, vrijblijvende adviezen of producten. Het gebruik van de informatie, vrijblijvende adviezen of producten is geheel voor verantwoordelijkheid van de gebruiker. De eigenaren van De Dietisten kunnen nimmer verantwoordelijk worden gesteld voor schade die optreedt aan gezondheid ten gevolge van het opvolgen van vrijblijvende NIET medische adviezen en het gebruik van de producten.

 

Websiteinstellingen
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg