Afvallen 

Een goed gewicht draagt bij aan het behoud van je gezondheid. Je voorkomt ziek en zeer, vermindert complicaties en zit lekkerder in je vel. 

Veel mensen zijn zich hiervan bewust, maar toch is het lastig om een gezond gewicht te bereiken en behouden. Als het al lukt om af te vallen, is het vaak nog moeilijker om op gewicht te blijven. Daarbij wordt afvallen steeds moeilijker naarmate u ouder wordt vanwege erfelijke, lichamelijke en hormonale factoren. 

Met hulp van een diëtist bereikt 40% van de mensen die proberen af te vallen zijn of haar streefgewicht of komt daar heel dicht bij. Afvallen onder begeleiding van een diëtist vergroot uw kans van slagen.

Als specialist op het gebied van voeding en dieet geven wij u een persoonlijk advies afgestemd op uw situatie. Wij zoeken samen met u praktische oplossingen voor uw voedings- en dieetproblemen. Door onze uitgebreide wetenschappelijke kennis, onze coaching en onze ervaring zijn wij vaak goed in staat u te adviseren en begeleiden op een prettige manier die leidt tot resultaat.

Onze begeleiding begint altijd bij het kiezen van een methode die bij u past. Lees hier meer over de opties. 

Afspraak Maken